Z inštrukcijami Horizont do zavidljivih rezultatov

Te mučijo ocene, ki jih učitelji oz. profesorji v šoli brez predaha želijo pridobiti? Si želiš utrditi svoje znanje, si izboljšati povprečje, ali pa se zgolj dobro pripraviti na maturo?

 

Strokovna in izkušena ekipa inštruktorjev ter inštruktoric v Horizontu ti je na voljo vsak dan od jutra do večera. Več o njih si lahko preberete tukaj.

Izberi si optimalnega inštruktorja zase – v živo ali prek spleta

Ja, prav si slišal, v učnem centru Horizont ti ponujajo pestro izbiro inštruktorjev za vsak predmet, izbereš pa si ga lahko kar sam. Pokukaj na instrukcijehorizont.si, kjer boš našel opise in pogovore z vsakim inštruktorjem, obenem pa tudi oceno, mnenja in komentarje posameznikov, ki so se inštrukcij pri določenem inštruktorju že udeležili. Garantiramo, da boš na spletni strani instrukcijehorizont.si našel pravega inštruktorja zase. V centru Horizont ti ponujajo inštrukcije tako družboslovnih kot naravoslovnih predmetov na vseh nivojih.

 

Novost, ki jo ponujajo, so tudi inštrukcije na domu, kar pomeni, da se za dobre rezultate sploh ne potrebuješ premakniti z domačega stola, saj te želeni inštruktor obišče na domu. Če inštrukcij v živo zaradi kakršnega koli razloga ne moreš obiskovati v njihovem centru, pa imaš na voljo tudi inštrukcije prek spleta. Torej, tako za lokacijo kot za dan in uro inštrukcij se ti popolnoma prilagodijo.

Matura? Brez problema!

Matura ali t. i. zrelostni izpit prej ali slej čaka skoraj vsakega posameznika. Res je, da je snov vseh let srednje šole kar obsežna, večino smo že pozabili, nismo uspeli vsega predelati … brez skrbi, čez to fazo pretiranega sekiranja je šel in bo šel prav vsak izmed nas. Matura ni prav nič strašnega, le z učenjem je potrebno začeti postopoma, od začetka in pravočasno.

 

Če ti skrbi povzroča neorganiziranost, pomanjkanje časa, če si brez motivacije ali se sam nikakor ne moreš usesti in se naučiti, si brez slabe vesti omisli dodatno pomoč. Horizont namreč ponuja tudi priprave na splošno in poklicno maturo iz vseh predmetov. Tečaji potekajo v manjših skupinah, ki omogočajo kvalitetno delo, v centru Horizont ali na daljavo. Tako boste npr. z inštruktorico slovenščine na maturitetnem tečaju za slovenščino na splošni maturi lahko predelali tako snov za pisno razčlembo, ustni zagovor in esej na maturi.

 

Poskrbimo tudi za študente

Poleg inštrukcij za osnovno šolo, srednje strokovne in poklicne šole ter gimnazije Horizont ponuja tudi nekatere inštrukcije za študente, ki obiskujejo različne fakultete, npr. za matematiko, fiziko, jezike ipd.

Vse kontakte in dodatne informacije najdeš na njihovi spletni strani instrukcijehorizont.si, kjer jim lahko tudi pustiš sporočilo oz. direktno pišeš inštruktorju, ki te zanima.