Brezpapirno poslovanje in SAP rešitve

Partnersko podjetje Avtenta (spletna stran) je pri nas znano kot vodilno podjetje na področju SAP rešitev ter brezpapirnega poslovanja. Podjetju je dobro slediti tudi iz tega razloga, ker na vsake toliko časa išče nove sodelavce na področji SAP rešitev. Delo se tako ponuja na različnih področjih, na primer na PM, PO, ABAP, SAC ter še na številnih drugih področjih.

Ker se njihove nove priložnosti pojavljajo precej pogosto, lahko preverite tudi trenutne oziroma aktualne razpise, in sicer na njihovem zaposlitvenem portalu.

Delo v Avtenti je na voljo začetnikom in kandidatom z izkušnjami

Odlična novica je tudi to, da Avtenta pod svoje okrilje ne sprejema samo kandidatov z izkušnjami, temveč so njihova na novo razpisana dela ponujena tudi čistim začetnikom. Delo pa praviloma poteka na različnih koncih države. Tam, kjer je torej Avtenta prisotna. To je v Ljubljani, Mariboru ter Kopru.

V primeru, da torej vidite priložnost za delo v tovrstnem podjetju in ravno iščete delo, ki se navezuje na njihovo področje poslovanja, ste vabljeni, da se odzovete in prijavite na delovno mesto. Potrebno bo poslati tudi CV, ki ga lahko posredujete navedeni kontaktni osebi. Ta vas bo seveda sproti obveščala o vsem nadaljnjih korakih.

brezpapirno poslovanje

Zagotavljanje hitrejšega in boljšega poslovanja podjetij

Omenili smo, da je podjetje Avtenta d. o. o. že vrsto let partnersko podjetje študija e-poslovanja ter je tako ponudilo že številne priložnosti tudi njihovim diplomantom. Podjetje je pri nas eden od vodilnih ponudnikov celostnih SAP rešitev in SAP svetovanja.

S svojo ekipo izjemno izkušenih in strokovnih SAP svetovalcev strankam odlično svetujejo pa tudi implementirajo zelo širok spekter SAP rešitev in jim tako zagotavljajo bistveno hitrejše pa tudi boljše poslovanje. S podjetjem se lahko povežete na številne možne rešitve. Na voljo je na primer Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Prav tako ste vabljeni, da obiščete spletno mesto Katedre za elektronsko poslovanje.

Vsak študent ekonomije bi moral dobro poznati kratico SAP

V podjetju Avtenta so mnenja, da bi moral prav vsak študent ekonomije dobro poznati, kaj pravzaprav pomeni ter označuje kratica SAP. Seveda imajo pri njih prednost pri zaposlovanju prav študentje z znanji rešitve SAP. Že v času svojega študija se lahko vključujejo v številne dejavnosti, tečaje ter šole. Na takšen način pričnejo zelo učinkovito tlakovati začetek svoje kariere.

Sicer pa ima podjetja SAP največji tržni delež na področju poslovnih informacijskih rešitev na svetu. V svetovnem merili rešitve SAP uporablja več kot 440 000 podjetij, pri nas pa okoli 120 podjetij.

Similar Posts