beljenje zob

V OrthoDentalu stavijo na preventivo

Najverjetneje ste se tudi že sami kdaj soočali s katero od zobnih težav. Če ta ni bila prevelika in vas ni kaj dosti bolela, potem ste imeli pravzaprav srečo in ste še pravočasno poskrbeli za to, da ste se naročili k svojemu izbranemu zobarju. Po drugi strani pa vas je kar nekaj takšnih, ki do obiska zobarja čakate vsaj toliko časa, da so bolečine in težave prevelike. V tem primeru sploh ni nujno, da vam izbrani zobar sploh lahko v celoti pomaga oziroma reši vaš zob.

V vseh priznanih zobozdravstvenih ambulantah stavijo na preventivo. Tako je tudi v priznanem podjetju OrthoDental, ki ima svoje ambulante v več krajih po naši državi. Pri negi zob daleč na prvo mesto torej postavljajo preventivo. Ravno zato ponujajo tudi storitev, ki so jo poimenovali kar higienski paket.

Zobna preventiva je torej zakon!

Če vam podjetje OrthoDental ni poznano, je najbolje, da ga najdete kar na spletu, kjer se odlično predstavi na svoji strani. Na njej so opisane tudi vse storitve, ki vam jih omogočajo. Med njimi je tudi takšna, ki se navezuje na enega od motov v podjetju; to je Preventiva je zakon!

Preko spletne strani orthodental.si se lahko naročite na storitev, ki se imenuje higienski paket. Ta vsebuje celotno osnovno nego, ki jo zobje na sploh nujno potrebujejo na vsakih šest do dvanajst mesecev. Z rednim obiskom zobarja se elegantno izognete vsem bolečim posegom, saj so nevšečnosti odkrite dovolj zgodaj in jih zato primerno odstranijo oziroma ozdravijo. Cena higienskega paketa v omenjenem podjetju je 90 evrov. Tovrstna storitev se s strani strokovnjakov pa tudi sicer priporoča na vsaj 12 mesecev. S pomočjo preventive se torej izognete vsem večjim ter bolečim posegom.

Kako se lahko v zelo kratkem času poslovite od rumenih zob?

Zelo pogosta težava v naši ustni votlini, ki sicer ni povezana z bolečino, so tudi rumeni zobje. Tega se dobro zavedajo v OrthoDentalu, zato med svojimi priljubljenimi ter cenovno dostopnimi storitvami med drugim ponujajo tudi beljenje zob.

Ključne prednosti, ki vam jih lahko ponudi beljenje zob pod okriljem strokovnjaka, pa so:

  • takojšen učinek beline,
  • bel nasmeh tudi do enega leta,
  • izjemno prijetna in povsem neboleča izkušnja pri beljenju,
  • profesionalno ter varno za zobe, prav tako za dlesni,
  • čudovit filmski nasmeh,
  • večja samozavest in veliko boljša samopodoba.

Lasersko beljenje zob v podjetju OrthoDental lahko poteka na dva načina. Eden od bolj priljubljenih je zagotovo beljenje s pomočjo laserja. Tovrstna storitev velja za najhitrejši način beljenja, in to s takojšnjim rezultatom. Vaši zobje so lahko tudi do 7 odtenkov bolj beli.

Similar Posts