Kaj pomeni ura? Pomen številk na uri

Če berete ta članek, se vam verjetno pogosto dogaja, da na uri videvate določene številke, ki se ponavljajo. Recimo 22:22, ali pa 14:14. Kaj to pomeni? Vsekakor se zdi čudno naključje, da vedno znova videvamo določena števila kamorkoli se obrnemo. Lahko je naključje, lahko pa nam vesolje nekaj sporoča.

Videvanje vzorcev se lahko pojavlja v različnih življenjskih obdobjih. Pogosto se to dogaja takrat, ko je vaša energija usmerjena v določene dogodke. Upamo, da vam bo ta članek vsaj malce pojasnil zakaj se vam to dogaja.

Numerologija in pomen ure

Numerologija je veda, ki se ukvarja s številkami. Numerologi verjamejo, da nam angeli poizkušajo nekaj sporočiti, če konstantno videvamo določena števila na uri. Takega vzorca sprva sploh ne opazimo, dokler ni tako očiten, da ga ne moremo zgrešiti. Druga stvar pa je, ali boste te vzorce pravilno interpretirali.

Vsaka izmed kombinacij ima svoj globlji pomen, ki vam lahko pomaga sprejeti prave odločitve ali smer v življenju.

Zrcalne vrednosti ure

O zrcalnih vrednostih govorimo takrat, ko je ura recimo 05:05, ali pa 07:07.

Nekaj pomenov vam opišemo spodaj:

06:06

Ta števila naj bi predstavljala ljubezen. Po vsej verjetnosti vam angeli želijo sporočiti, da se bo vaša ljubezenska zgodba končala srečno s partnerjem in družino.

07:07

Sreča. Sedem je pravljična številka, ki ima v religijah različne pomene a vsi so dobri. Vaše duhovne moči so na vrhuncu, vaše življenje pa bo srečno.

08:08

Uspeh na delovnem mestu in finančne spodbude. Zrcalna števila, ki vsebujejo 8 lahko pomenijo, da vas na karierni poti čakajo lepa presenečenja.

Ponavljajoča se zaporedja števil

Ponavljajoča se zaporedja števil kot so naprimer 11:11 ali 22:22 so v numerologiji znana kot glavna števila. Če jih pogostokrat ozavestite je to dober znak, da ste pozorni na svoj um, dušo in telo. Te številke so znane tudi kot angelske številke. Če verjamete, da vas spremljajo angeli ali ne, so ponavljajoča se števila vsekakor čudno naključje.

Nekaj pomenov ponavljajočih se številk

11:11

V numerologiji številka 1 predstavlja neodvisnost in samozavest. Verjetno ste na dobri poti do duhovnega razsvetljenja.

22:22

Številka dve v numerologiji pomeni harmonijo in sožitje. Če to povezamemo, ste v ravnovesju.

Vsaka izmed ponavljajočih se števil ima svoj pomen. Število 3 pomeni portal, kar nakazuje na rast. 444 pomeni, varnost in podporo, 555 pomeni spremembe.

števila na uri

Kaj storiti, ko povsod videvate številke

Najbolje je, da beležite opažanja v dnevnik. Ko se vam številke začnejo pogosteje prikazovati, jih poizkusite povezati z dogodki v vašem življenju in tako boste korak bližje interpretaciji in njihovemu pomenu.

Bolj pogosto kot boste to počeli, večja bo vaša intuicija. Poizkusite lahko tudi z meditacijo, pri kateri ozavestite ta števila in se na njih fokusirate. V višjem stanju zavesti se vam lahko pomen prikaže pred očmi. Ta števila lahko ozavestite tudi pred spanjem. Sanje so povezane s podzavestjo in povsem možno je, da boste med sanjanjem dobili razlago za vaša opažanja.

Česa ne storiti

Videvanje ponavljajočih se števil ni razlog za skrb. Lahko je samo naključje, ali pa dobra sporočila iz vesolja oz. angelov. Če jih ozavestite, še toliko bolje, če ne, ne bo nič hudega.