odškodnina za poškodbo noge

Na enostaven način do odškodnine

Ljudje smo dinamična bitja in nesreča res nikoli ne počiva. Ste vedeli, da vam za veliko poškodb pripada odškodnina? Za takšne in drugačne primere smo sicer zavarovani prek zavarovalnice, vendar se velikokrat zgodi, da na koncu ne dobimo takšne odškodnine, kot smo si predstavljali. V primeru, da se soočate s takim problemom, vam svetujemo, da se obrnete na podjetje Visoka odškodnina Planinšec, ki je specializirana za odškodninske pravne postopke.

Odlikuje jih to, da je postopek brezplačen, svoje stroške pa poravnajo na koncu postopka – če je ta uspešen, kar v skoraj vseh primerih je. Tako je v njihovem interesu, da iztržijo čim višjo odškodnino, ki si jo zaslužite. Zastopani boste skozi celoten postopek, od začetka pa do konca. Za vas uredijo vso papirologijo, sestavijo pritožbe in zaključijo postopek.

Zavedati se morate, da so izplačila za odškodnine različna. Naprimer za hujšo telesno poškodbo bo odškodnina znatno višja kot za zvin, izpah ali podobne manjše poškodbe. Skoraj za vsako poškodbo pa odškodnino lahko dobite. Najbolje bo, da si ogledate njihovo spletno stran, kjer imajo izpostavljene primere poškodb in razpon odškodnin, ki pripadajo posamezni poškodbi.

nesreča nikoli ne počiva

Za uspešno terjanje odškodnine pa je potrebnih tudi nekaj stvari, ki jih morate vedeti. Recimo pravilno izpolnjevanje obrazca, klicanje policije, da naredi zapisnik. Vse te stvari so razložene na njihovi spletni strani, pokličete pa jih lahko tudi na brezplačno telefonsko številko 080 26 26, kjer so vam vedno na voljo za brezplačno svetovanje.

Obravnavajo vse primere, od prometnih nesreč, nesreč na delovnem mestu, na javnih površinah, odškodnine za duševne bolečine in drugo. Odškodnina je vaša pravica, zato poskrbite, da bo tako visoka, kot si zaslužite. Prepričajte se sami.