40€ bonusa – Airbnb popust 2021

Vsi, ki ste sami že kdaj rezervirali nastanitev za dopust ali počitnice zagotovo poznate Airbnb.com. Gre za spletno platformo privatnih apartmajev in sob. Ker jim gre tako dobro, ponujajo v letu 2021 popust oz. bonus kupon, ki bo ceno vaše rezervacije znižal za kar 40€.

OPOZORILO: Airbnb je z 31.3.2021 ukinil popuste v primeru registracije prek linka. Za tekoče popuste spremljajte njihovo spletno stran.

TRENUTNA AKCIJA: Airbnb ponuja popust v letu 2021 za prvo namestitev v višini 40€. Dobite ga tukaj.

Airbnb je zaupanja vredna platforma, ki je preverjena in varna. Na njej se oddaja prek milijon zasebnih nastanitev (apartmaji, sobe, ali celo cele hiše). Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008, od takrat naprej pa je eno izmed vodilnih na tem področju.

Sam apartma za počitnice vedno rezerviram na Airbnb.com ali Booking.com in še nikoli nisem bil razočaran.

Kdo je upravičen do Airbnb bonusa?

Bonus oz. popust ob namestitvi preko portala Airbnb v višini 40€ je namenjen vsem tistim, ki še niste registrirani na tem portalu – torej novim uporabnikom.

V primeru, da ste se na portalu že registrirali v preteklosti, popusta ob namestitvi ne morete koristiti.

POMEMBNO: rezervacijo morate nujno opraviti prek gumba, drugače vaš popust ne bo obračunan.

Kako do bonus popusta, če ste že registrirani?

Ker je Airbnb popust namenjen samo novim uporabnikom portala, to marsikdo spregleda in se o bonusih pozanima šele ko že opravi prvo rezervacijo. Dobra novica je ta, da se lahko na portalu registrira vaš partner/ka in rezervacijo sobe opravite preko nje.

Registrirate se lahko tudi iz kakšnega drugega e-mail naslova in ustvarite novega uporabnika. Tega načina Airbnb portal sicer ne podpira, dvomim pa, da vas bodo zasačili.

Kako do Airbnb popusta v višini 40€

Postopek je zelo enostaven. Prek gumba opravite registracijo in se podajte v iskanje nastanitve. Popust v višini 40€ velja za vse nastanitve (apartma, sobe, hiše…).

OPOZORILO: popust ne velja če registracijo opravite sami – direktno na Airbnb. Obračunan je le, če jo opravite prek osebnega priporočila, torej zgornje povezave.

Kdaj je Airbnb bonus obračunan?

Airbnb popust v višini 40€ se obračuna na datum vaše odjave-checkouta iz rezervirane namestitve. Žal ga pri obračunu namestitve ne boste videli.

Ali dobim kodo za popust?

Za bonus popust v višini 40€ ne dobite nobene kode, ta se obračuna avtomatsko.

Zakaj uveljaviti kupon?

40€ popusta za Airbnb nočitev ni malo denarja. Za ta znesek lahko pokrijete gorivo do vašega cilja, si privoščite dobro kosilo v kakšni restavraciji na počitnicah, ali pa se hitreje odpravite na drug planiran dopust.

Vsekakor je škoda, da zastonj popusta ne bi koristili, saj vas nič ne stane.

Pa veliko lepih trenutkov na dopustu vam želim!